Da li je nacin na koji okitite jelku odraz vase licnosti?

By Anastasija Kostić - 14:55





Zdravo svima! Dobrodosli u drugi
post blogorodjendanskog specijla.
Praznici nam prolaze a da nismo
ni svesni da postoje neke simbolicne cinjenice vezane za njih.Citajuci mnogobrojne casopise u novogodisnjem izdanju,dosla sam na ideju da njihov sadrzaj podelim sa vama :)

Da li ste znali da nacin na koji kitite novogodisnju jelku moze otkriti nesto o vama? Iako je to nesvesna radnja,po misljenju nekih strucnjaka ona otkriva nesto o nama.




1. Stavljate zvezdu na vrh jelke – cuvate tradiciju i volite da tok praznicne proslave ide po pravilima. Obozavate kupovinu jelke kao i ukrasa za nju.Osoba ste od poverenja.
2. Svidjaju vam se samo sarene lampice – volite da raspolazete razlicitim bojama i vas moto je "sto sarenije- to bolje" .Vasa jelka je u potpunosti odraz vase licnosti - velika,bljestava i sarena.

3. Privlace vas samo bele ili zute lampice – veoma ste pedantna osoba i volite jednostavnost.Pravi ste perfekcionista i veoma ste elegantni. 
4. Ukrase pravite sami – veliki ste kreativac.Nisu vam bitni pokloni,Jedino sto vam je vazno jeste to da ste u drustvu ljudi koje volite.Znate da date dobar savet i veoma ste iskreni.
5. Volite crvene ukrase – voleli bi ste da praznici traju duze i volite sve sto vas podseca na praznike.Takodje,uzivate u tome da ukrasavate sve oko sebe u praznicnom duhu.Veoma ste ambiciozni.

Da li ste se pronasli u nekoj od stavki?
Napisite mi to u komentarima ^^

  • Share:

You Might Also Like

12 коментара

  1. Super post,ja lično ne kitim jelku ali zanimljivo je nešto ovakvo pročitati.♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  2. Jako divan i originalan post, svaka cast.

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, drugačiji od ostalih koje sam čitala u posljednje vrijeme. Želim ti sećnu i uspješnu 2018. godinu ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Biće da sam perfekcionist xd, ali mislim da i jesam, jer mi mnogi to kažu. Inače odličan post, malo drugačiji i to je ono što mi se posebno dopada

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. Zanimljivo :) Moja jelka je okićena crvenim ukrasima xD

    My blog ♥ https://colourfulmadness.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши