Recenzija poklon paketa | saradnja sa Jelenom

By Anastasija Kostić - 12:58

Zdravo svima!Dobrodosli u novi post! Danas sam za vas pripremila jednu saradnju.U pitanju je saradnja sa @nakitjelenica .Pre svega zelim da pohvalim ljubaznost ove devojke i kratko vreme za koje vam ona odgovori na poruku.Jelena se bavi prodajom H&M nakita.Na njenom facebooku mozete naci i sminku.Pravo zadovoljstvo mi je bilo saradjivati sa njom.Jelena mi je poslala paketic u kojem su se nalazili sat i komplet ogrlica,koji su pored svojih kutijica i pakovanja,bili dodatno upakovani u zastitnu kovertu.Kada narucujete od Jelene,mozete biti mirni i sigurni da se nista nece ostetiti tokom dostave.


Kao sto vidite na slici,sat je jako kvalitetan.Kaisevi su napravljeni od meke crne koze,tako da je ugodan za nosenje.Elegantni crno-zlatni dizajn ovog sata ide uz svakodnevne kombinacije i upotpunjuje ih.Preko sata su bile zalepljene dve zastitne folije tako da je staklo na satu i sa predje i sa zadnje strane bilo zasticeno od ogrebotina prilikom dostave.Takodje,sat je stigao u providnoj kutijici,postavljen na meki sundjer.Bio je lepo upakovan.Mnogo mi se svidja,i sigurna sam da cu ga cesto nositi.Imate moje najiskrenije preporuke za ovaj sat,i stvarno nije da ga hvalim samo zbog saradnje.
  • Sat mozete kupiti OVDE


Druga stvar koju sam dobila je ovaj komplet ogrlica.Rec je o dvema ogrlicama koje se zajedno nose.Buduci da su skroz uz vrat,mozemo ih nazvati i cokerima.Zlatne su boje ideluju mi super kul za leto.Verovatno cu ih nositi da bi upotpunila jednostavne kupace kostime.Obe ogrlice su pre svega tanane i lake za nosenje.Necete ni osecati da ih nosite.Takav nakit najvise i volim,tako da ove ogrlice sigurno nece camiti u buducnosti.Imate sve preporuke za Jelenin nakit.


  • Ogrlicu mozete kupiti OVDE

  • Jeleninu facebook stranicu mozete pogledati OVDE .U prodaji je mnostvo satova i drugog nakita razlicitog dizajna za svaciji ukus,tako da cete sigurno naci nesto za sebe.

  • Jelenin instagram mozete pogledati OVDE

  • To je to sto se tice ovog posta.Jos jednom se zahvaljujem Jeleni na uspesnoj saradnji.Bilo mi je zadovoljstvo.Ovaj nakit cete sigurno videti u nekim outfit postovima,zato sto mi se uklapa uz vecinu stvari.Vidimo se uskoro u sledecem postu,

Pozdrav,


  • Share:

You Might Also Like

10 коментара

  1. S obzirom na to da sam zaljubljena u crno- zlatnu kombinaciju, sat me je oduševio! :D

    Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  2. Predivne stvarčice. Nema ništa ljepše od zadovoljne kupovine i super dostave. Satovi su moja opsesija tako da prednos dajem satu i stvarno je predivan.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  3. Stvarčice su stvarno divne, sat mi se jako dopada. Drago mi je da si zadovoljna i da se ništa nije oštetilo prilikom dostave :)
    Zapratila sam te
    Novo: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post draga, jako mi se dopada tvoj blog :))
    Pratim te :)
    Poseti moj blog ukoliko zelis :)
    cleopatrassecret.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши