May favourites

By Anastasija Kostić - 13:46


Pozdrav svima! Za danas sam vam pripremila favorite.Ovo su neki od najboljih proizvoda koje sam isprobala i iskreno vam ih preporucujem,kao i sve stvari o kojima sam pisala na ovom blogu.

Vestacke trepavice



Ja obicno ne koristim vestacke trepavice ni za sta drugo osim za slikanje.Ali svakako,ove trepavice zasluzuju da budu na ovoj listi.Kupljene su kod kineza,ali su pritom jako kvalitetne.Mozete ih koristiti i vise puta (2-3).Pre svega,jako mi se svidja klasican dizajn ovih trepavica,a i svilen materijal.Malo su duze od mog kapka,tako da moram malo da ih skratim,ali nema veze.Njihova cena je bila oko 200 dinara/1,70 e.Toplo vam ih preporucujem,i jako mi je zao sto nisam sacuvala kutijicu na kojoj pise naziv i broj trepavica.

Crveni lak


Poznato je da flormar ima jako dobre lakove,medjutim,do sada se oni nisu nasli na mom blogu.U danasnjem postu rec je o flormar crvenom laku,u nijansi 048,u bocici od 11ml.Ovo je izrazito upaljiva crvena boja.Nimalo nije narandzast sto mi je jako bitno.Cena mu je oko 150 dinara/1,20 e u Lilly-u.Na noktima ostaje 4-5 dana,sve zavisi od noktiju.Kada su lakovi u pitanju,bitno je da znate da ce vam se lak ljustiti u komadu sa nokta ukoliko su vam nokti polirani, i u tom slucaju nema smisla kriviti lak.

Cetkica za kameni puder  



U pitanju je opet proizvod kupljen kod,necete verovati,kineza.Odusevljena sam kvalitetom ove cetke.Jako je mekana,i nanosi puder podjednako,tako da se nece desiti da vam se na licu stvore veliki krugovi.Na njoj nije bio naznacen nikakav brend,a cena je bila 250 dinara/2,20 e.Stalno je koristim tako da je i cesto perem iz higijenskih razloga.Jako brzo se susi,voda bukvalno 'sklizne' sa nje.Kupljena pre oko 4-5 meseci,a do sada joj nijedna dlaka nije ispala.Sve preporuke.

Flormar crveni ruz




Jos jedan flormarov proizvod u ovom postu.U pitanju je crveni ruz iz supermat kolekcije,u nijansi 211.Njegova tacna cena je bila 220 dinara/1,90 e ,a kupljen je u DM-u.Odusevljena sam njegovom strukturom! Ujedno je i mat i kremast,a i prijatnog mirisa je.Ne 'bezi' sa linije usana,tako da ga mozete koristiti i bez olovke.Jako je dugotrajan i pigmentovan,i tesko ga je skinuti bez nekog ulja.Upravo zbog toga je pogodan za slavlja.Tople preporuke za njega.

The Balm sisters iluminatori


Ovo je jedini balmov proizvod koji posedujem,a ujedno i najbolji.Svima nama poznati, sisters iluminatori...Pre svega,pigmentacija i dugotrajnost ovog proizvoda ocaravaju.
Pocecu od Mary lou manizer- hajlajtera.Proizvod sam puno koristila,kao sto mozete videti na slici-prakticno,pola ga nema.Ovo je najsavseniji hajlajter koji sam probala i toplo vam ga preporucujem kao i sve ostale proizvode iz ove palete (mogu se kupiti i pojedinacno).
Drugi po redu,proizvod iz ove palete je Cindy-Lou Manizer-rumenilo.Jedino sto mi ne odgovara kod rumenila je sedef....izbegavam sedefasta i simerasta rumenila zato sto mi ne stoje lepo,ali proizvod sam ipak koristila u malim kolicinama,i kao senku.
Treci po redu jeste Betty-Lou Manizer-bronzer.Ovde mi je takodje prvobitno zasmetao sedef,ali ukombinovala sam ga sa drugim mat bronzerom tako da sam ga puno koristila i dotakla pan i na njemu.Za sva tri proizvoda kao i za celu paletu imate toplu preporuku od mene.Ali opet kazem,vodite racuna,jer nece vam se dopasti ako ne volite sedef buduci da ga sadrze sva tri proizvoda.Cena palete je na popustu bila 1500 dinara/13 e ,a kupljena je u Lilly-ju.Verovatno je ima i u Dm-u.


  • To je to sto se tice ovog posta,nadam se da vam se svideo i da ste uzivali citajuci ga.Vidimo se ubrzo u sledecem postu.Caos.





  • Share:

You Might Also Like

7 коментара

  1. Predivan post draga <3
    Pogledaj moj novi post : http://herecomesajla.blogspot.ba/2017/06/turquoise-ootd.html

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi je bilo interesantno da čitam ovaj post. :D Crvene karmine i lakove obožavam i sama imam par njih. :) Vidim baš preferiraš Flormar kozmetiku. :D

    Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  3. Predivna recenzija. Nisam isprobala ni jedan od favorita, ali neki su mi se dopali pa ako se ukaže prilika rado ću ih isprobati.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши