Top 10 tinejdzerskih filmova

By Anastasija Kostić - 14:25



Pozdrav svima! Za danasnji post,izabrala sam jako zanimljivu temu.Sa vama cu podeliti svoju top 10 listu najboljih filmova za tinejdzere.



1.Expelled

Glavni lik ovog filma je Felix-srednjoskolac poznat po svojim salama.Svaki put se izvlacio svojim sarmom ,no zadnji put ,direktoru je prekrdasilo i izbacuje ga iz skole.Felix koji nikada do sada nije bio porazen,smislja plan sa bratom i prijateljima kako da to sto je izbacen iz skole sakrije od roditelja.
-Jako dobar film,preporucujem vam ga.






2.The Duff

Bianca je maturantkinja ,kojoj se rusi svet kada saznaje da je u drustvu poznata kao "drp" ,odnosno "dezurna ruzna prijateljica" koja sluzi samo za to da njene drugarice izgledaju lepse.U tome da joj poslednja srednjoskolska godina ne bi prosla tragicno,pomaze joj "dezurni sarmer" u kojeg se polako zaljubljuje.
-Ovo je jedan od mojih omiljenih filmova.






 3.Remember me

Ovo je iskrena i neulepsana prica o mladalackoj ljubavi.Film govori o Tajleru,mladicu iz Njujorka koji ima veoma los odnos sa ocem posle porodicne tragedije.Cudnim spletom okolnosti,upoznao je Eli.Pocinje da se zaljubljuje i kroz njihovu vezu vidi smisao zivota i izvor srece.Medjutim,te iste okolnosti koje su ih spojile,sada pocinju da ih razdvajaju.
-Jako tuzan i poucan film,koji nas tera da cenimo sitnice.






 4.Love Rosie

Alex i Rosie su najbolji prijatelji od malih nogu.Kada njihovu bliskost pokvare pokusaji propalih veza,Alex se seli u Ameriku.Rosie je bez njega izgubljena.
Ubrzo se odlucuje preseliti k njemu,ali saznaje lose vesti koje ce je zauvek odrzati kod kuce.Uprkos godinama,oni i dalje ostaju povezani i Rosie se pita,da li oni trebaju biti nesto vise od prijatelja.
-Predobar film.






5.Open water 2

Vikend krstarenje na luksuznoj jedrilici za grupu prijatelja pretvorilo se u neprijatno iskustvo. Sve je počelo malom greškom koja je, ispostaviće se, bila kobna po njihove živote.Pre nego sto su skocili sa jedrilice da bi se okupali u okeanu,zaboravili su da spuste stepenice jahte,bez kojih ne mogu da se vrate nazad na jahtu.Da li ce uspeti da prezive?
-Obavezno pogledajte film.






6.The other woman  

Carly je advokatica koja je upravo započela vezu s Markom . Razočara se kada joj Mark kaže da mora
otići iz grada, no ona ipak odluči otići do njegove kuće da ga iznenadi.Razocarava se kada tamo upozna njegovu suprugu Kate, za koju je mislila da je samo spremačica.I ako su zapocele neprijateljstvo, dve žene se sprijatelje. Kate uskoro sazna da Mark viđa i treću ženu Amber. Odluče da je posete i razotkriju čitavu situaciju te lazi i na koji način će Mark platiti svoju neveru. 








7.The Fault In Our Stars

U filmu se radi o dvoje mladih koji su oboleli od raka.Upoznali su se u grupi za podrsku obolelima od raka.Uprkos tome,oni se zaljubljuju i pocinju da veruju u srecniji zivot.No,bolest ih ometa u tome.






8.Suicide Squad

Radnja filma se vrti oko tajne vladine agencije ciji su clanovi slavni zlikovci,neprijatelji super junaka,a idu u opasne misije u zamenu za krace zatvorske kazne.
-Ovaj film je poznat sirom instagrama i facebook-a,i mnogi tinejdzeri na svojim drustvenim mrezama kace slike iz ovog filma.I meni se jako dopada.






9.The Princess Diaries

Društveno nespretna, ali vrlo inteligentna petnaestogodišnja devojčica, Mia Thermopolis čudakinja je u razredu,kojoj se vršnjaci najčešće rugaju. Nije popularna, nema svoje društvo, ali ima jednu drugaricu  Lilly, devojčica koja izgleda podjednako čudno kao i Mia. Jednog dana u iznenadnu posetu joj stiže baka koja Miji otkriva da joj je otac zapravo bio kralj i da je prema tome Mia princeza te zemlje zvane Genovia u kojoj je baka Clarisse kraljica. Obična gradska moderna devojka nema pojma o pravilima po kojima bi se jedna princeza morala ponašati, a pred njom je i dilema: hoće li napustiti dotadašnji način života i prihvatiti život s nepoznatim ljudima u nepoznatoj egzotičnoj zemlji u kojoj su njeni koreni. U šoku, Mia prihvata bakin poziv da se pojavi na velikom đenovijskom balu, na kojem će objaviti svoju konačnu odluku hoće li prihvatiti presto.
-Jako komican i zabav film.








10.The Vow

Film je zasnovan na istinitoj prici Pejdz i Lea ,mladog bracnog para koji dozivljava saobracajnu nesrecu,usled koje Pejdz zbog mozdane traume,gubi pamcenje,te zaboravlja svog muza i svoj brak.Leao daje sve od sebe da joj to pamcenje vrati i da ponovo osvoji svoju zenu.
-Jako tuzan i dirljiv film.





  • To je to sto se tice ovog posta.Nadam se da vam se svideo i da sam vam pomogla ukoliko niste znali koji film da gledate.Prijavite se na moj blog ako zelite jos ovakvih postova,i obavezno ostavite komentar.


    •  Posetite moj instagram i pogledajte slike sa razlicitih photoshoot-inga:        https://www.instagram.com/dyliak/







    a

    • Share:

    You Might Also Like

    20 коментара

    1. Gledala sam većinu filmova i moram da priznam da mi je Expelled najbolji. Tako je zanimljiv i mnogo smiješan. Uživala sam čitajući post, pogledaću filmove koje nisam!♥

      http://sosihappylife.blogspot.ba/

      ОдговориИзбриши
    2. gledala sam neke od filmova
      zapratila sam te, nadam se da ces uzvratiti

      Maggie's Blog

      ОдговориИзбриши
    3. Odličan izbor i imaš super blog. Samo tako nastavi :)
      Pratim te pa ako želiš uzvrati
      everydayema.blogspot.ba

      ОдговориИзбриши
    4. Hi! fantastic post and a very interesting blog.
      I like how you write, very pleasant to read.
      I am Polish, and not all fully understand, but it's great :)
      I have a question for you, if you agree to follow for follow?
      I like to be in contact with super bloggers :)
      Regards!
      ayuna-chan.blogspot.com

      ОдговориИзбриши
      Одговори
      1. Thank you so much! In the future, I maybe write translation of the English.I agree,and I followed you!

        Избриши
    5. Nisam cula za neke od navedenih,bas cu ih pogledati,hvala ti!♥


      ksenijinkutak1.blogspot.rs

      ОдговориИзбриши
    6. Odličan post, moraću sve da pogledam! <3

      http://mirjanafashion.blogspot.rs/

      ОдговориИзбриши

    7. Draga, jako lijep blog.
      Ako zelis mozemo da zapratimo jedna drugu, ako hoces zaprati me i ostavi komentar,kako bih uzvratila. :)

      www.bekleveer.com

      ОдговориИзбриши
    8. really beautiful movies!!

      blog: www.fashi0n-m0de.blogspot.it
      youtube: https://www.youtube.com/enricasciarretta-fashionmode

      ОдговориИзбриши
    9. Od filmova koje si ti predstavila, gledala sam samo The fault in our stars i film je zaista predobar, ali i zaista tužan.. :( Hvala ti na predlozima, sigurno ću pogledati neke od ovih filmova.
      :)
      Milicalt.blogspot.rs

      ОдговориИзбриши
    10. Dosta filmova sam pogledala,ja ti preporucujem i film " Lol " i film " Poslednja pesma ".
      Nova sam ako mozes pogledaj moj blog ; https://dnevnikjednetinejdzerke5.blogspot.rs

      ОдговориИзбриши