Get ready for autumn | Zaful outfit

By Anastasija Kostić - 12:56Zdravo svima!Pre svega,zelim da vam se zahvalim na svoj podrsci koju mi pruzate.Da nema vas i tako lepih poruka u mom instagram directu,ovaj blog ne bi imao smisla.
Dobrodosli u novi post.Za danas sam vam pripremila novi outfit i gomilu fotkica.
Outfit se sastoji od jakne,duksa,crnih pantalona,belih huarache patika,naocara i cokera ( i carapa i vesa hahahhahah) Ne mogu se odluciti koju stvar vise obozavam kad su u pitanju jakna i duks.
Jakna je jako mekana i udobna,sto nisam ocekivala kada sam je narucivala s obzirom da je teksas materijal u pitanju.Pocepana je na par mesta i ima izvezena krila na ledjima.Takodje,na jednom rukavu ima rajsfeslus dok je na drugom samo jedno dugme.Jakna je mnogo kul,obozavam je.Duks je mesavina sintetike i pamuka,i takodje je jako prijatan.Izvezena ruka u kojoj je ruza na levoj strani.Taj detalj,kao i pruge na rukavima daju prelep izgled na prvi pogled,obicnom duksu.Crvena ruza se lepo uklapa uz moju crvenu kosu hahahh (LOL xd)
Crne pantalone nisu sa zafula.Pocepane su na kolenima i jako su duboke.O patikama nemam puno stvari da kazem,osim da su najudobnije koje sam do sad imala.Coker i naocare su isto sa zafula.Coker je iz seta od 8 cokera. Na kraju posta cu vam ostaviti linkove svega sto je naruceno sa zafula.Pogledajte jos slika:Van ovog outfita,dobila sam i ovaj crveni duks.

Jakna:Zaful *link*
Duks:Zaful *link*
Crveni duks:Zaful *link*
Pantalone:Not brended
Patike:Nike
Naocare:Zaful *link*
Coker:Zaful *link*

To je to sto se tice ovog posta.Nadam se da vam se svideo.Zelim jos da vas obavestim,da ako narucujete sa Zafula upotrebite kupon ZafulChen i na taj nacin ustedite 10%-20% .
Vidimo se u sledecem postu,
pozdrav,


    • Share:

You Might Also Like

6 коментара