CocoaLocks hairshake | review

By Anastasija Kostić - 06:26


Zdravo svima i dobrodosli u novi post. Danas sam za vas pripremila jednu veoma zdravu i cokoladnu temu, a rec je o CocoaLocks cokoladnom sejku za kosu. Naime ovaj preoukusni napitak je namenjen jacanju kose. Ja sam pocela da ga koristim pre tacno nedelju dana tako da imam i sliku trenutnog stanja moje kose.


"CocoaLocks' sejk za kosu je preukusan cokoladni napitak koji je sacinjen od esencijalnih vitamina i minerala koji cine kosu zdravijom" - opis je ovog proizvoda.


Na poledjini je takodje naznaceno da je proizvod obogacen biotinom, cinkom , seleniumom i folicnom kiselinom (nadam se da sam sve dobro prevela 😀)

E sad, ono sto sve najvise interesuje - da li je stvarno tako?
Da li kosa stvarno bude zdravija?

Ono sto ja mogu da vam kazem je da sam zbog savrsenog ukusa zaljubljena u ovaj proizvod i da mi se ne desava da preskocim svoju dnevnu dozu. Mogu da ga uporedim sa cedevitom koja je osvezavajuci napitak ,znamo da tu ima vitamina i dobro se osecamo nakon sto je popijmo ali nema nekih ogromnih promena. Dakle, dok pijem ovu cokoladnu caroliju ne osecam neku magiju,ali - cokoladni napitak koji je zapravo zdrav - sta tu ima da mi se ne svidi?

Ovo je moja kosa posle nedelju dana koriscenja ovog proizvoda :



Kada budem potrosila celu kesicu i ispunila ceo program ubacicu vam update, da bi videli konacne rezultate ,a ako budu bili dobri nastavicu da narucujem nove kesice. O svemu cete biti obavesteni u narednim postovima.

Najiskrenije vam toplo preporucujem ovaj proizvod ❤️


Kisses,

XoXo, Coccinella

  • Share:

You Might Also Like

9 коментара

  1. Veoma zanimljiv post. Napitak deluje ukusno, pošto obožvam čokoladu. :)
    Pogledaj moj novi post
    www.minnieart.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, bby, moram da probam ovo obavezno, svaka čast na ideji 😘

    www.stassiepinkworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, bby, moram da probam ovo obavezno, svaka čast na ideji 😘

    www.stassiepinkworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Baš sam nedavno dobila ponudu da isprobam ovaj proizvod i mogu ti reći da se unapred radujem tome, pogotovo nakon ovog posta koji si sjajno napisala. Kosa ti je zaista prelepa i vidi se da je negovana, a fotke mi se baš dopadaju i skroz su interesantne. Sve pohvale, draga moja! :)

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши