Prom makeup haul | Noviteti meseca maja 2018

By Anastasija Kostić - 14:24

Zdravo svima i dobrodosli u moj novi post! Danas sam, kao sto sam i obecala , pripremila nesto zanimljivije. U pitanju haul sminke koju sam kupila za maturu.
Posto sam odlucila da necu posetiti sminkera vec da cu se upustiti u sopstvene ruke, morala sam malo da obnovim svoju kolekciju. Sminku sam kupovala u ovlascenoj drogeriji 'Pretty' u Pristini,
koju pokrece kompanija Flormar, te su mnogi proizvodi upravo iz nekih od serija navedenog brenda.
Pretty je takodje naziv i jedne od flormarovih serija, tako da su u postu prikazani i ti proizvodi.
Cene cu pisati u evrima a ne u dinarima buduci da se trudim da olaksam pristup i devojkama koje nisu iz Srbije.

↬ Let's get started !


Prva stvarcica koju sam kupila jeste baza za lice. Moram vam reci da nikada pre nisam koristila bazu jer sam smatrala da jedna hidratantna krema moze da odradi stvar.Buduci da je matura u pitanju zelela sam da sve dovedem na profesionalniji nivo tako da sam kupila i bazu. Od ove baze lice dobija taj neki prirodni sjaj i izgleda negovano te vam je iz tog razloga preporucujem.Buduci da mi je koza kombinovana , mislila sam da cu imati problema sa T zonom i sa ovom bazom, ali ona je odlicno uradila stvar. Imate moje preporuke :) 

Cena: 7


Druga stvar koju sam morala da nabavim jeste hajlajter . Vec imam essencov, ali trebalo mi je nesto pigmentovanije. Dugo sam razmisljala izmedju presovanog hajlajtera i tecnog , medjutim odlucila sam se ipak za tecni jer mi se vise svidela nijansa, a u pitanju je Champagne .
*svoceve ovog kao i svih drugih proizvoda mozete naci na kraju posta :)

Cena: 4.90


Buduci da sam planirala da prosvetlim kosu, morala sam da promenim i gel za obrve.Ljudi moji , ovo je definitivno najdugotrajnija stvar za obrve koju sam probala. Bukvalno se micelarnom jedva skine.Imate apsolutno sve preporuke za ovu stvar. Postoje jos dve tamnije nijanse :)

Cena: 6.70


Iiii sledeca stvarcica je opet stvarcica koju nisam ranije koristila misleci a mi je suvisna. U pitanju je rumenilo koje ja nisam koristila smatrajuci da sam orirodno dovoljno crvena. Medjutim,ova neka bakarna nijansa me je odusevila pa sam morala da je uzmem. Pigmentacija je super,a moze i a se nadogradjuje ukoliko zelite .

Cena i nijansa : Pure peach , 5€


Najbitnija stvar sto se sminke tice na maturi jeste da vam karmin bude dugotrajan.
Po preporuci prodavacice, odlucila sam se za Aurinu  ultimatte seriju kojom sam mogu vam reci odusevljena. Struktura je kremasta i u opste ne isusuje usne, a mat je. Olovka je naravno za nijansu tamnija. Nijansa ruza je 913 nude divine,dok je nijansa olovke rose petal 12 .

Cena ruza : 6.40€  Cena olovke: 3€


Ove dve stvarcice blage veze nemam zasto sam slikala zajedno, ali dobro. 
Prva stvar je lepak za vestacke trepavice koji sam kupila po preporuci koleginica blogerki,sve su ga nahvalile pa rekohg ajde i ja da ga probam :D 
Druga stvar je Flormarov fixing gel za obrve.Ok ljudi, kombinacija ovoga sa onim revolution gelom za obrve je brutalnaaa. Obrve vam bukvalno ne mrdaju nigde, ma kakva god vremenska prilika bila.

Cena lepka : 3€  Cena gela : 2.50 


Prva stvar koju ovde vidite je Pretty Flormar maskara ,a druge dve stvari alajner i korektor istoimenog brenda. Maskara je bukvalno savrsena, dlacice su toliko tanke da vam rascesljaju apsolutno svaku dlacicu.Kako cetkica izgleda mozete videti odmah ispod ove slike.
Alajner se tesko skida, te se moze reci da je dugotrajan. Cetkica mu je izuzetno tanka te je vrlo precizan za nanosenje. Korektor je srednje prekrivne moci, mada moze da se nadogradjuje.On je u nijansi 03 light beige.

Cena maskare: 2.80€  Cena alajnera: 2.20€ Cena korektora: 2.10€



Sledeca stvar je naravno moj omiljeni puder koji je po meni najbolji posle wet n wild-a, medjutim njega nisam mogla da pronadjem. Moj je u nijansi 010 soft beige , a cini mi se da postoje jos 3.
Ima jaku pokrivnu moc ,potpuno je mat i zato mi je jedan od favorita u toj oblasti. 

Cena: 8.50€



Sledeca stvarcica naravno morala je da bude paleta za konturisanje .
ovu je imala moja drugarica te sam je zbog njene preporuke i kupila.Ovako na svocevima izgleda blago ali moze se lako nadograditi.Savrseno se blenda i ne ostavlja mrlje, sto je najbitnije.

Cena i nijansa : Light medium , 11€



U pitanju je jos jedna revolution paleta , no ovoga puta su to senke.
Najvise sam je kupila zbog ovih ljubicastih nijansi, jer ih nisam imala u drugim paletama, no i sve druge boje su lepe. Prvih 5 su sjajne,dok su drugih 7 mat. Pigmentacija je odlicna kao i uvek, po tom pitanju revolution me nikada nije izneverio.

Cena i nijansa : Romantic smoked, 4.60€


Bejbi puder - odavno dobro poznata najbolja stvarcica za baking.
Nijedan baking puder mi ne odgovara kao ova stvar. Pristupacno je i korisno, probajte obavezno1 

Cena: 1€



Iii naravno morala sam da online narucim jos par stvarcica, a to su 3 bjuti blendera, uvijac za trepavice i set od 5 pari trepavica. Sve ovo narucila sam sa rosegala,i mogu vam reci da je sajt bas koristan za ove sitnice. Sve je bilo po oko 2-4 $


Na kraju su tu naravno svocevi. Gledano odozgo ka nadole:
Catrise puder, pretty flormar korektor, aura ultimatte olovka i ruz,makeup revolution hajlajter i gel za obrve. Crno srce je naravno svoc alajnera, dok ovaj usamljeni svoc levo pripada flormar rumenilu.



Zadnja stvar koja je na neki nacin 'uljez' u ovom makeup haul-u jesu farbe za kosu.
Zelela sam da nekako promenim svoj izgled i da to izgleda specijalno, te sam odlucila da ofarbam kosu. Posavetovala sam se sa prodavacicom koja mi je preporucila da iskobinujem ove dve boje kako mi boja kose ne bi bila skroz zuta sto sam pokusavala da izbegnem. Bilo mi je bitno iz prve da ode iz smedjeg u plavo, tako da sam odlucila da je poslusam. rezultate mozete videti na slici ispod :)
Kombinacija ovce dve farbe je stvarno super,apsoutno vam ih preporucujem!

Cena Garnierove farbe ( broj 8) : 2.99
Cena L'Oreal-ove (broj 9.1) : 5.99


Takodje,za ovaj makeup look koristila sam samo proizvode iz ovog posta.
Jedina odavde nesvakidasnja stvar je sto sam rumenilo koristila i kao senku i jako mi se dopada !

Sta mislite o ovom postu?
Da li ste isprobali nesto iz ovog posta?
Da li vam se svidja makeup look?

Pisite mi u komentarima :)

XoXo, Coccinella







  • Share:

You Might Also Like

8 коментара

  1. Revolution palete su nesto najbolje :DDD

    www.infashionchains.com

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман28. мај 2018. 00:25

    Odličan post, draga.
    Bukvalno sam u glavi premotavala šta ja sebi trebam kupiti od ovih stvari haha, šta mi je to potrebno,i, hvala ti na ovom postu, inače se ne bih sjetila da trebam kupiti neke make up stvarčive. I hvala ti na ovom savjetu sa baby puderom, to nisam znala, i prvom prilikom ću isprobati.
    Uživala sam u čitanju tvog posta i razgledanju ovih prelijepih sličica.

    Visit my blog, Amaterska Umjetnost
    Instagram

    ОдговориИзбриши
  3. Predivno si se našminkala, a ovi proizvodi su zaista predivni, baš si se ponovila može se reći, posebno mi se dopadaju sjenila *o*

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  4. Olá, que postagem incrivel, adorei conhecer o produto.
    Gostei do seu blog.
    Se quiseres seguir me avise sigo de volta.

    https://glamour-02.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши