Letnji favoriti | Kako da brze bronzano potamnite?

By Anastasija Kostić - 11:22


Cao svima! Dobrodosli nazad na moj blog.
Danas sam tu sa novim postom,a u pitanju su letnji favoriti.
Posedujem nekoliko jako dobrih proizvoda, i zelim da to podelim sa vama.U pitanju su proizvodi za negu kose,lica,tela,za depiliranje i brze tamnjenje.
Lets get started 《

Schwarzkopf GLISS sprej 


Koristim ga vec duze vreme.Sluzi za obnavljanje ispucalih krajeva kose,koja se najvise steti preko leta,zbog raznih faktora;sunca,morske vode,cesljanja kose dok je mokra itd..
Ova stvarcica ublazi ostecenja,a i lepo umirise kosu.Ja ga stavljam na kosu dok je jos mokra.Kada se kosa osusi,naprskam da se ne bi elektrisala.

 Schwarzkopf taft sprej


Ovaj sprej je namenjen za zastitu kose od toplote fena,pegle i figara.Medjutim,ja ga koristim i na plazi kao zastitu od toplote sunca.Odlicno se pokazao u svemu tome,tako da ga rado koristim.

Vi-Vet roll-on vosak za depilaciju


Ovaj vosak sam koristila ovog leta prvi put,i mogu vam reci da odlicno radi posao.Uz njega sam koristila obicne trake,koje mozete naci u bilo kojoj parfimeriji ili kozmetickoj radnji.Imate moje preporuke za ovu stvarcicu.

Oriflame pure nature gel 


Pure nature gel je namenjen ciscenju nakvasenog lica.Sadrzi cajne sastojke i mentu tako da hladi lice.Meni je lice malo izgorelo od sunca,tako da mi je ovaj gel prijatno rashladio lice.

Nivea ulje za suncanje 

 

Koristila sam ga za lice,ali tek posto je izgorelo,kad sam se ,takoreci, 'opametila' .
Ima spf 50,tako da je idealna zastita.Tekstura mu je retka,i lak je za nosenje na kozi.Sve petice :D

TOP TEN after sun losion



Ovo je definitivno najveci favorit.Koristim ga godinama unazad,i zahvaljujuci njemu svake godine dobijem bronzani ten.Odusevljena sam.Jos veci plus je sto opekotine od sunca preko noci umiri i pretvori u bronzanu boju,te ih sjedini sa tenom.Nabavite ga i sigurno necete pogresiti!

▪To je to za ovaj post▪
^^pisite mi u komentarima misljenje^^
~Ljubim vas puno i 'vidimo' se uskoro~
《《Pozdrav》》


  • Share:

You Might Also Like

16 коментара

  1. Odlican post draga, svaka cast!

    mimmi-corner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Veoma interesantni proizvodi, draga Anastasija. Ni jedan od njih nisam isprobala ali verujem da odlicno rade svoj posao. Inace ovog leta sam opsednuta potamljivanjem tako da su mi najvise za oko zapali proizvodi na tu temu, defintiivno cu ih probati.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post! Prelepe slike! Koristim prskalice za kosu, mada nisma ponela na more :). Prelepe slike i tekst! :D
    https://50nijansiroze.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Jedino sam imala priliku probati kremu za sunčanje, koja me super služila, dok se za ostalo nadam da ću nekada probati! Super post! :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  5. Super post! Ni jedan od ovih proizvoda nisam isprobala, osim kreme za posle sunčanja ali drugog proizvođača. :D Fotkice su sjajne.

    xoxo, Staša

    https://luxulent.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. Od svega ovoga isprobala sam Nivein sprej za zaštitu od sunca. Koristila sam ga prošle godine jer sam na more došla već malo pocrvenela od sunca, tako da sam u početku koristila njega, a nadalje onaj sa faktorom 30. I ok je. :)

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  7. Draga, mnogo mi se dopada tvoj blog. Upravo sam objavila favorite pa ako zelis pogledaj. http://myminiworldnina.blogspot.ba/2017/08/make-up-favorites-2017.html

    ОдговориИзбриши
  8. Super post. Zanimljivi proizvodi, slike su predivne

    Uclanila sam se, ako zelis uzvrati
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши