Top 5 lista trendova za leto 2017

By Anastasija Kostić - 10:33



Haaaaaaaaaayyyyyy ! Dobrodosli u novi post! Proslo je skoro 2 sedmice od kako nisam pisala postove.To je sve s razlogom,ali svakako mi je zao.U poslednje vreme imam nekih problema u drustvu,te nisam ispunjena pozitivnom energijom.Medjutim,zahvaljujuci ogromnoj ljubavi prema blogu i pisanju,ja cu prevazici i to.U koliko budem bila raspolozena, pisacu i tematski post o tome u nameri da nekome pomognem,zato sto,nazalost, nisam jedina osoba koja ima te probleme.

No,predjimo na temu posta.Danas sam odlucila da sa vama podelim svoju top 5 listu trendova za ovo leto.Uzivajte u citanju ,krecemo <3

1.Beli kombinezoni 


Sa rukavima ili bez,sa cipkom ili bez nje,ovi kombinezoni su na vrhu moje liste ,i to ne sasvim slucajno.Sa dozom elegancije i klasike predstavljaju savrsen odabir za leto.Planiram da nabavim vise njih i da njima obelezim predstojece vrele dane.

2.Pruge 



Pruge nikada nece izaci iz mode,i uvek ce se uklopiti i upotpuniti jednostavne outfite.Moj omiljeni model jesu crno-bele i mornarsko plave pruge.Imam vise majici i haljina u ovom stilu,a kako stvari stoje,ni one nece camiti u ormaru.

3.Cvetni dizajn 




Bilo da je u pitanju majica,ogrtac,haljina,suknja,baletanke ili rajf,cvetni dizajn mu savrseno pristaje.Obozavam da nosim cvetnu odecu,a narocito majice.Planiram da kupim i cvetnu haljinu nalik na ovu sa gore prilozene slike.

4.Sportska klasika                                                                                                                              





 Pamucna haljina uz starke ili teksas sorts sa adidas majicom i patikama nikada nece izaci iz mode.To je jedan jako obican ,a i ipak savrsen stil.Uz sportske kombinacije obozavam da nosim i jednobojne kackete koji takodje lepo pristaju.

5.Klasicne kombinacije uz sorts







Leti navise volim da nosim teksas,crne,bele i pamucne sortseve.Uz njih se uglavnom uklapaju svi modeli i printovi na majicama,medjutim,meni se najvise svidja jednobojnija kombinacija.Obicno ih nosim sa crnim ,belim i sivim crop-topovima , izricito kada odlazim na neku zabavu.Pamucne sortseve obozavam da nosim dok putujem,treniram i setam,a najvise kada idem na bazen ili plazu.


Bonus: 

6.Prstenje




Kao bonus dodala sam i prstenje.Prstenje je modni detalj koji moze da vam promeni pogled na ceo outfit.Obozavam da nosim prstenje ,a pogotovo leti.Medjutim,nemojte ih nositi na plazu ili bazen,jer kada mokru bizuteriju ugreje sunce ,dolazi do crvenila na kozi,osipa,svraba pa cak i gljivicnih infekcija.Stoga,budite pazljivi kada i gde ih nosite. 


  • To bi bilo to sto se tice ovog posta.Nadam se da vam se svideo i da ste se inspirisali.Potrudicu se da u sto skorijem roku objavim sledeci post,a do tada,mozete me pratiti na instagramu: @anastasijaaak 
                           
                                                       Do sledeceg posta, pozdrav 

  • Share:

You Might Also Like

26 коментара

  1. Super post Anastasija. Drago mi je da si ponovo našla vremena da pišeš! :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  2. Draga imenjankinjo, ;)
    Posle ovog posta sam se zaljubila u komebinezone, koja nikad pre ne bih nosila. ALi, ne bele, nego crne, verovala, ili ne. :D Pored kombbinezona, najlepše mi izgledaju te kombinacije šorts&top i neke sportske.

    Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Ana ❤❤❤
      I crni kombinezoni su jako lepi,mislim da sam trebala i njih da stavim u post.

      Избриши
  3. Анониман25. мај 2017. 04:31

    Drago mi je da si se vratile. Volim kobinezone, iako nemam nijedan. Imam jednu majicu sa mornarsko plavim i belim prugama. Ostalu trendovi su predivni.

    Blog tips #4 - Kako započeti blog | laAdda​​

    ОдговориИзбриши
  4. Veoma interesantan post, draga Anastasija. ovo zaista jesu trendovi koji ce definitivno uslediti ovog let,a i ja im se radujem, jer mi izgledaju jako moderno i zanimljivo. Sjajan post.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  5. Jako zanimljiv post. Jako mi se dopada, većina ovih ljetnjih trendova. Post je odlican!

    ОдговориИзбриши
  6. Zapratila sam tvoj blog. Bilo bi mi jako drago kada bi i ti mene zapratila!
    alwaysbepositiveee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Super trendovi, dopadaju mi se predlozi! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. I follow this beautyful blog, maybe you can follow me back? ♥
    fashion-lovely-look.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Nice post, thanks for visit my blog. I'm following you back!

    ОдговориИзбриши
  10. Odlican blog, zapratila sam te!♥

    mimmi-corner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Odlican post, draga! Drugi trend su svi nosili proslog ljeta i mislim da ce tako bit i ove godine. Ostali trendovi iz ovog posta mi se takodje svidjaju, osim poslednjeg jer ne volim da nosim prstenje. Mada izgleda predivno kada vidim prstenje na necijim prstima.

    leylaslifee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Hi there my dear;)

    I love those products a lot,the first jumper is my favorite- very nice blogpost.

    Have a wonderful weekend;)
    Isa
    www.label-love.eu

    ОдговориИзбриши
  13. Jako mi se sviđa lista, naročito ovaj trend bijelih kombinezona. Izgledaju tako elegantno i slatko, a ujedno i ne moram tražiti mnogo odjeće da ukombiniram budući da se radi o jednodijelnom komadu. Cvijetni uzorak je već nekoliko godina u trendu, a isto je i s prugicama. Prstenje mi se mnogo dopada, ali nisam u stanju dugo držati tako puno nakita na sebi haha, iz nekog razloga me iritira. Nadam se da je s tvojim društvom sve okej, radujem se tematskim postovima. Ako želiš razgovarati s nekim uvijek mi se možeš javiti :)
    Primijetila sam da iz nekog razloga ne pratim tvoj blog pa ako želiš, možemo se međusobno zapratiti: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши