Be fit with me

By Anastasija Kostić - 16:42



Alohaaaaaaaaaa! Pozdrav svima! Kako ste? Sta radite? Jel se gojite? Jel vas bas briga zbog toga? E pa,zavidim vam! Oduvek sam imala kompleks oko svoje tezine zbog moje gradje (imam teske kosti) .Naravno,sve dok se moj bistri mozak nije dosetio da treba da radim vezbe.Salim se,nije se on dosetio.Sestra mi je predlozila da zajedno pocnemo da radimo vezbe.Radim ih vec 5 meseci i prezadovoljna sam rezultatom.Prateci ovaj program mozete postici odlicne rezultate cak i za 1-2 meseca.Jos uvek nije kasno da od svog tela napravite idealnu figuru do leta koju ste oduvek prizeljkivale!

                                                     1.Trbusnjaci 



Svima nama,uglavnom poznata vezba.Verovatno ste ih radili na casu fizickog ili na treningu ukoliko se bavite nekim sportom.Prvih nekoliko dana radite jednu do dve serije (ponavljanje od deset puta) dok priviknete organizam na vezbe ,da ne bi dobili upalu misica.Posle toga povecavajte broj serija  dok ne stignete makar do 5.Naravno,radite koliko mozete,nemojte da preterate prvi trening i da izgubite zelju za zivotom :'D (Ovom vezbom izrazavate liniju centralnih misica stomaka)

                                                                                                                                                                                                                          

2.Lakat-koleno



Sve sto treba da radite prilikom ove vezbe jeste da laktom dotaknete vase koleno.Polozaj tela treba  da bude kao na slici.Radite naizmenicno sa oba lakta i kolena.Nekoliko prvih treninga radite po 2 serije.Kada vec uvezbate dobro,na sledecim treninzima radite po 5 serija.Ukoliko ne mozete bas 5 serija,mozete i manje.Bitno je da ne smanjujete broj serija.(Ovom vezbom stvarate izrazenu liniju bocnih misica stomaka)





Posto smo zavrsili sa vezbama za stomak,ubacila sam vam ovu sliku da vidite koja vrsta trbusnjaka je namenjena za koji misic.

3.Dizanje nogu 




Na slici je prikazano sta treba da radite.Jednostavno naizmenicno dizite noge.Vodite racuna da budu pod pravim uglom u odnosu na stomak i da vam kolena budu prava.Takodje radite pocetnicke 2 serije,ali kako treninzi prolaze povecavajte broj serija dok ne stignete do 5-6 serije.(Ovom vezbom zatezete donje misice stomaka)

4.Duboki cucanj 



Slika govori vise od hiljadu reci tako da nema potrebe da ja tu nesto mnogo filozofiram....Razlika izmedju obicnog i dubokog cucnja je ta sto prilikom dubokog vasa kolena "gledaju" ka spolja i noge su vam blago rasirene.Bilo bi dobro kada bi u rukama imali teg ,ili ako ga vec nemate,odlicna zamena moze biti flasa soka od 2 litra.Broj serija je isti i kod ove vezbe.Postepeno povecavajte do 5-6 serije.(Ova vezba zateze celeokupne nozne misice i zadnjicu

                                                             

                                                         5.Propadanje



Namestite se u polozaj kao devojka sa slike (mozete upotrebiti stolicu) i jednostavno se rukama uzdizite i spustajte ne pomerajuci noge.Rec "jednostavno" je za ovu vezbu ironicna,verujte mi na rec.Olaksanje je to sto ovu vezbu ne radite 5 serija.Na prvim treninzima je uradite 3-4 puta,a na sledecim najvise 10-15.Dakle,nisu u pitanju serije.(Ova vezba zateze vase ruke stomak ,a i poboljsava drzanje tela


6.Sklekovi 




Predstavljam vam vezbu zbog koje cete zamrzeti ovaj post.Tadaaaaaam.Vezba koja boli do zla Boga..........Kada su u pitanju sklekovi,ukoliko ste zensko,smesno je spomenuti serije.....Radite 10-15 ponavljanja ukoliko mozete da izdrzite.Naprotiv,jednostavno smanjite broj ponavljanja do nekog broja koji vasi misici mogu da podnesu.(Ova vezba zateze celokupno telo,pocevsi od ruku i stomaka pa sve do nogu)   



  • Ukoliko zelite da dobijete na masi misica jedite posle treninga.Tu informaciju sam dobila od najzgodnije devojke na instagramu -Dijane fitnes.

  • Takodje ukoliko vam ne treba masa misica,i ipak se odlucite da jedete pre treninga,toplo vam preporucujem da posle jela napravite pauzu od 1-2 sata i dopustite vasem jadnom zeludcu da svari hranu i posalje je u creva pre nego sto odluci da vam se osveti time sto cete istu hranu povratiti ako trenirate punog stomaka.Verujte m,i imam iskustva,i ne tako lepa.

  • Kao motivacija tokom vezbanja vam moze biti zamisljanje idealne figure.  

  • Kako bi se osecale srecnom,mozete kupiti neki lep komplet za vezbanje.Kada zavrsite trening ,mozete se i slikati kako bi pratile svoje rezultate



                                                 Na kraju sam zelela da vam pokazem svoje
                                                 rezultate i da vas dodatno motivisem.Mozete
                                                 mi slati vase rezultate u instagram direct,jako
                                                 cete me obradovati <3





                                     To bi bilo to sto se tice ovog posta. Vidimo se u sledecem postu,pozdrav 





  • Share:

You Might Also Like

27 коментара

  1. Super post! Definitivno sam sada i više nego motivirana, počet ću sa ovim super vježbama *-*
    Novi post -> This Is My Life

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je sto sam te motivisala ,zato sto je to i bio cilj posta <3333333 Obavezno pocni <333 Hvala ti <3

      Избриши
  2. Draga, sjajan post! Tvoji rezultati su sjajni i ozbiljno kažem, motivisala si me da ponovo počnem sa vežbanjem. :D ♥

    Novi post: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  3. Vezbam vec duuzee vreme, i to razne vezbe. Mogu ti reci da mi se dosta vide trbusnjaci, iako sam se malo nabacila celulita oko stomaka tokom zime.
    Tvoj stomacic izgleeda sjajno, samo nastavi :)

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Anastasija draga, ovo je zaista jedan od najboljih postova na tvom blogu! Odusevljena sam. Veoma koristan i edukativan sadrzaj! Takodje veoma motivacion! Big lajk.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Jako motivirajući post. Nemam ti nista drugo za napisati. Sigurno cu poceti raditi ove vjezbe jer zelim super tijelo za ljetne dane.

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post draga!
    Veoma motivirajuć i koristan post za sve cure koje žele smršati i imati ravan stomak!
    Osobno radim ove i još par vježbi već skoro pola godine, i stvarno se vide rezultati!

    x Nancy's little corner x

    ОдговориИзбриши
  7. Super post,a ti super izgledaš!Svaka čast!:)

    minnahslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Suuper post,slike su odlicne! :)
    Ako zelis da se medusobno folujemo,napisi mi u komentaru na ovom postu ---> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2017/03/z-me.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  9. Odlican postt! Uzvratila sam follow :D
    Beautyshapes3.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post,sve vježbe su super,posebno mi se predzadnja jako sviđa što je i samoj meni potrebno!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  11. Super post, neke vežbe radim i zaista su učinkovite, pratim te, pa ako hoćeš uzvrati ❤❤

    https://aandymm.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  12. Draga Anastasija, zaista divan post propraćen dobrim humorom, ali i jakom motivaciom. Predlozi su divni i sve pohvale na dosadašnjem uspjehu. Ja sam do prije par dana bila na dijeti uz koju se ne preporučuje fizička aktivnost i uspjela sam smršati 6.5kg. Ostalo mi je još 5-5.5 da skinem i ja ču biti presretna. Ali, kako mi ne bi ostala koža višak, odlučila sam da ovih 5kg skinem uz pomoć vježbi. Pa se vidimo za 2 mjeseca :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши