Trenutni favoriti u sminkanju

By Anastasija Kostić - 10:47



Hayyyy.Danasnja tema su 'trenutni favoriti u sminkanju' .Mozemo odmah da pocnemo.






Trudila sam se da slika bude sto bolja,nadam se da vam se svidja.Nema mnogo proizvoda,a uz sminku,u favorite sam dodala i nakit.




Prva stvar jesu ove dve PS... palete.Kupljene su u Primarku,u Becu,po zasebnoj ceni od 4e.Na njima ne pisu brojevi nijansi,tako da ne znam po kojem broju da ih pronadjete.Paleta levo poseduje nude nijanse i koristim je mnogo cesce nego ovu desno,zato sto nju cine malo naglasenije nijanse ,tako da je koristim samo za slikanje.Obe palete su simeraste,odnosno ,struktura im nije matirajuca.Boje su prelepe.






Sledeci favorit je medju ruzevima.U pitanju su Kylie Cosmetics ruzevi,koje sam narucila preko interneta.Jako su skupi,i iskreno,mislim da ne vrede toliko.Mozete pronaci aurine mat ruzeve u slicnim nijansama ,cija je cena mnogo pristupacnija.Ali ,svakako,osim nepristupacne cene ,nemaju druge mane.U pitanju je Birthday Edition kolekcija.Jako su pigmentovani,dugotrajni i prakticni ,zato sto su manji od obicnog Kylie Jenner ruza.Kolekcija 'Birthday Edition' sadrzi nijanse Expossed,Dolce K,Koko K,Candy K,Kristen i Leo.Na slici nedostaje Koko K koji sam poklonila sestri.  



P.S. Na slici se jos nisu matirali pa izgledaju kao glosevi





Treci favorit su ove Elf cetkice.Prva je za iscesljavanje obrva,drugu koristim za eyeliner i ponekad za iscrtavanje obrva,trecu koristim za korigovanje karmina koji zavrsi van usne linije ili za fleke od eyelinera na kapku,a treca je u stvari sundjerasti aplikator pogodan za blendanje senke ispod kapka ili za blendanje eyeliner-a.Cetke su savrsene i odusevljena sam njima.Narucena su preko interneta po ceni od 5$.





  Bonus favorit jeste nakit.Prva stvarcica je ovaj cipkasti coker koji je homemade,odnosno mojih ruku delo.Nosim ga skoro svaki dan ,zato sto ja obozavam cokere.Druga stvarcica je ova ogrlica koju nosim uz klasicne outfite ,da bih ih upotpunila.Ovaj kristal je jakoo lep i obozavam ga.Ogrlica je kupljena kod kineza za 200 dinara (1,5 e)




  • To je to sto se tice ovog posta.Ja se nadam da vam se svideo.Komentarisite post za jos ovakvih objava.Vidimo se u sledecemo postu.   

  •  Posetite moj instagram i pogledajte slike sa razlicitih photoshoot-inga: https://www.instagram.com/dyliak/
                                                           

  • Share:

You Might Also Like

25 коментара

  1. Zaista odlican post! Sve mi se mnogo svidja, ali posebno su mi se dopale cetkice. Mnogo su lijepe.Prvi put sam na tvom blogu i zaista mi se svidja. Clan sam tvoj bloga. Ako zelis, pogledaj i ti moj blog i uclani se. <3

    leylaslifee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Draga Anastasija, prije svega želim da ti se zahvalim na posjeti mog bloga i članstvi, kako i divnom komentaru. Prvi put sam na tvom blogu i jako mi se dopada kako pišeš. Uzvratila sam ti članstvo i nadam se da ću i u buduće čitati ovako divne postove.
    Od navedenih proizvoda nisam koristila niti jedan, ali mnogo mi se dopadaju ovi ruževi i čokeri. I sama sam veliki obožavalac čokera ^_^

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  3. Super su svi favoriti, ali najviše od svega mi se sviđa čoker koji si sama napravila! Hvala ti na komentaru, zapratila sam i ja tebe! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  4. Predivan post, draga. Favoriti su ti odlični. Najviše mi se sviđa nakit, odnosno choker i ta predivna ogrlica. Mogla bi napisati poseban post o tome kako si napravila taj choker. Baš me zanima. Naravno, ako želiš.
    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Posto se svima svidja coker,odlucila sam da neki od sledecih postova bude o tome :) Hvala ti <3

      Избриши
  5. Sjajni favoriti! Choker mi se najviše dopada jer ih obožavam! :) Sjajan post draga! Prvi put sam na tvom blogu i sjajan je, baš mi se dopada. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Divni proizvodi,jako mi se dopada choker i kristal:)

    minnahslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Anastasija draga, odusevljena sam ovim postom, zaista! Moram reci da sam veliki obozavalac sminke, tako da sam se zaljubila u kozmetiku koju si nam prezentovala! Jako zanimljive a i vrlo profesionalne fotografije, sve u svemu, odlican post.
    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala punoooo draga! Posebno mi je drago sto ti se svidjaju fotografije ,zato sto sam se jako potrudila <3

      Избриши
  8. Jako mi se svidja post. Veoma su ti lepe fotografije.
    Moj blog,ako zelis pogledaj ga ; http://dnevnikjednetinejdzerke5.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  9. Coker je prelep,svaka cast na kreativnosti, paletice deluju jako animljivo :)
    Dopada mi se jako tvoj blog, pratim te, ako budes zelela poseti i ti moj :)

    http://janalukic.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala ti na podrsci ,puno mi znaci ! <3 Uclanila sam se draga :)

    ОдговориИзбриши
  11. Super post zaista. Sve stvari su divne, ali su mi četkice privukle posebnu pažnju. Stvarno su predobre, i čine se odličnim:D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  12. Oh the eye palettes are sooo pretty, love each of the colors! But I must say, I need those ELF brushes, so nice! :)

    xoxo,

    |CHELSHEAFLO BLOG|
    |FACEBOOK| |INSTAGRAM|

    ОдговориИзбриши
  13. Ove paletice bas super izgledaju :) Super post :)

    ОдговориИзбриши