HAPPY BLOGIVERSARY!

By Anastasija Kostić - 16:37

Zdravo svima i dobrodosli u novi i ne samo novi, vec i praznicni post.
Danas je blogorodjendan mome blogu,jedan meni jako prisan praznik!
Pre tacno dve godine u tacno ovo vreme (16:37) objavila sam svoj prvi post ~ Nega kose
No, pre svega zelim vam reci Hristos se rodi i srecan Bozic!
Ovo ce biti sve samo ne osmisljeni post, buduci da sam samo uzela laptop i pocela pisati.

Neizmerno vam hvala ne svemu sto smo zajedno postigli a to je neverovatnih 23 000 pregleda a zatim i 236 citaoca!


Gledajuci ovu statistiku, dosla sam do ideje da mi postovi budu dvojezicni odnosno da postove prevodim na engleski jezik. To je za sada samo mogucnost, razmislicu jos malo o tome. Sta vi mislite?



Zatim stigli smo i do broja postova cega se iskreno stidim. Strasno sam neaktivna jer za 2 godine napisati samo 91 post je sramota... Dve godine, dakle 730 dana kada se podeli sa 91 iznosi 8 dana.Dakle 1 post na 8 dana...
U narednoj godini dajem obecanje da ce ih biti makar 150!


Kada smo zavrsili sa statistikom zelim pricati o stvarima kroz koje sam prosla zahvaljujuci ovom blogu.

1. Upoznala sam mnooogo ljudi, sto onlajn  sto uzivo
Ovo je za mene iskreno najlepsa stvar koja nekome moze da se desi. Upoznala sam dosta blogerki iz drugih gradova tako da gde god se zaputim imam kome da se javim za druzenje. Kada se izgubim ili mi treba bilo kakva pomoc znam da mogu da racunam na njih. Neprocenjivo jednostavno
Aminu sa bloga Innisall upoznala sam u Baru 2017te kada sam bila na moru, dok cu vam o Milici pricati kasnije. Ja i Amina provele smo sjajan dan i uslikale predivne fotke koje su sve obrisane sa moga telefona kada mi se 'nesto' (ne znam ni ja sta iskreno) desilo sa sd karticom....Ukratko koliki sam ja baksuz.... Leta 2018te nismo uspele da se vidimo i jako mi je zao zbog toga tako da jedva cekam sledece leto!

2. Promenila sam kompletnu licnost
Za dve godine mnogo se stvari promeni u nasem zivotu pa i mi sami. I ako 2 godine nije mnogo u tinejdzerskom periodu stvarno jeste,tako da smatram da sam uz ovaj blog i 'odrasla'

3.Dobila sam puno stvari
Iskreno ne razumem blogere koji kriju da su zahvaljujuci blogu dobili poklone odredjenih brendova.
Stvar funkcionise jednostavno ~ brendovi vam posalju svoje proizvode/odecu/ostalo da bi vi to isprobali i svojoj publici rekli misljenje o tome i ukoliko vam se stvar svidi eventualno dali preporuku. Takodje ne razumem blogere koji daju preporuku za nesto i ako im se ta stvar ne svidi jer ja nikada ne bih manipulisala pratiocima na taj nacin jer mi je nekako bezveze, sebicno previse.

4.Zaradila sam
Svaki da kazem normalni bloger bi preskocio ovu temu ali posto sam ja sve samo ne normalna za mene ovo nije tabu tema i bicu potpuno iskrena sa vama. Kao sto ste i sami primetili izmedju mojih normalnih postova iskoci i neki bez smisla, i to su uglavnom oni koje objavim jer sam placena za to.Od sada ce na kraju svakog stajati natpis SPONSORED jer se toga nisam setila ranije..

Kao jednom tinejdzeru to mi je doslo kao super dzeparac, a i kupila sam sminku koju sam recenzirala na blogu da bi ujedno i vi mogli da znate nesto vise o tim proizvodima. Sve u svemu, novac je bio ulagan u blog i vrteo se oko njega :)


5.Prisustvovala sam BlogerFest Meet-up - u
I ako nisam mogla da prisustvujem BlogerFest-u (festivalu za blogere) upoznala sam organizatore na meet-up -u i provela sjajan vikend u Beogradu sa sestrom.Tamo sam upoznala Milicu Stanisic sa bloga Iammilitza i divno se ispricala sa njom.Nadam se da cemo se opet videti jer je Milica sjajna devojka, naucila sam stosta od nje!


Zao mi je ako sam nesto zaboravila da napomenem,ali ukratko sam vas provozala kroz 2 godine moga blogovanja. Hvala vam za sve!

Vidimo se uskoro u novim postovima!

Kisses,









  • Share:

You Might Also Like

9 коментара

  1. Samo 4 nedovršena?
    Ja imam 61 objavljen i 40 neobjavljenih započetih i nikad završenih ahha moraćuda ih se ''rešim'' ako nisu za upotrebu.
    Čestitam na uspehu!!

    I'mperfect

    ОдговориИзбриши
  2. Happy Blogiversary! This is great post and I really enjoy reading it! Would you like to follow each other? If the answer is yes, please subscribe on my YouTube channel and left comment & I'll follow you back on your blog.
    Blog - http://www.exclusivebeautydiary.com/search/label/en
    YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=YdX-b4gNzEE

    ОдговориИзбриши
  3. Sećno u svemu i svaka čast na uspjesima koje si ostvarila. Zaslužila si, jer ti je blog zaista sjajan. Odličan post.❤️

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala ti puno, moramo malo da se aktiviramo obe hahaha

    ОдговориИзбриши