What's new? | Life update

By Anastasija Kostić - 12:47


Pre svega zdravo i prijatan dan svim mojim citaocima!
Iiii da preskocimo onaj deo sa kojim mi sve cesce pocinju postovi i koji uglavnom glasi 'nije bilo postova zbog...' Jednostavno mi se izdesavalo puno stvari, i verujte da ne stizem da organizujem zivot a ne blog 😂 Zvuci neozbiljno znam, ali uzmite u obzir da se budim u 05:50 ujutru da bih cekala prevoz te da bih u 06:50 bila u skoli jer mi tad pocinje prvi cas. Zvuci nerealno, ali takva je prva smena u vecini skola na Kosovu i Metohiji buduci da uglavnom osnovna i po 2 srednje skole dele istu zgradu i ucionice.Kada se vratim iz skole oko 13h bukvalno se samo bacim u krevet i prespavam ceo dan te na taj nacin ne stizem cak ni da ucim..
Okeeej, rekoh 'da preskocimo' a onda isfilozofirah i vise nego inace...
Sve u svemu,
DOBRODOSLI NA MOJ BLOG 💘

Razmisljala sam o cemu da pisem ali nekako mi je na pamet pala ideja da vam kroz nekoliko slika pokazem sta mi se otprilike sve izdesavalo :)

1. Nova prijateljstva


Polazak u srednju skolu za mene je pozitivno iskustvo i ako sam u pocetku paranoisala oko toga.Sprijateljila sam se sa svima iz prve godine, a zatim se moje poznanstvo pocelo siriti tako da mogu reci da poznajem vecinu skole :)
I ako sam upoznala mnogo ljudi jednu osobu definitivno moram da izdvojim a to je 'majne vajf' aka Tamara. Imamo toliko toga zajednickog da smo se za tako kratko vreme toliko povezale da ne postoji tema o kojoj ne mogu da pricam s njom.Prosto ne mogu da zamislim svoj dan bez nje 💘

2. Obilazak Nisa



I ako sam mnogo puta bila u Nisu, apsolutno svaki put se iznova i iznova zaljubljujem u pejzaze Nisave (toliko da sam morala da stanem pored da se slikam) . Ovoga puta nisam stigla da se vidim sa svim prijateljima i vecina dana otisla mi je u zurbi, ali svakako na kraju dana sam bila hepi zato sto sam upoznala malo dalje rodjake koje sam strasnoo zgotivila :)

3. Novi clan porodice



Kao sto iz pet tag-a znate da imam psa (pitbulla) Akiru koja se ostenila u septembru, odlucili smo da na kraju zadrzimo jedno stene koje je dobilo ime Hugo. Malisa raste iz dana u dan sve vise i vise sto me fascinira jer mi je i dalje u glavi slika njega dok je bio velicine moje sake.
I ako sam ja htela da se zove Hulk, 'prekrstio' ga je moj brat uz opravdanje "on Hugo ja Boss" hahahahhah o Boze...

4. Nova godina - stari razlog za srecu


I hronoloskim redosledom stigli smo i do Nove godine - mog definitivno omiljenog dela godine kada je sve sto mi je potrebno za srecu topla cokolada,jastuci i cebe koje poredjam ispod jelke, i uz to dobra knjiga koja je uglavnom neki kriminalisticki roman (znate vec mene hahahah)
Ukoliko zelite mogu da napisem preporuke za citanje, pisite u komentarima :)


To je to sto se tice ovog, mogu slobodno reci spontanog posta.
Vidimo se uskoro 💘

Kisses,

XoXo, Coccinella

  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. Ne znaš koliko mi je drago što ti se sviđa moj grad 😄 Jedva čekam da ponovo dođeš pa da se upoznamo 😊😊 Inače, jako interesantan post a Hugo je presladak 😍❤️

    Blogmas: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
  2. Hugo je presladak, a meni je drago što si sklopila mnogo poznanstava, to jako znači i kep je osecaj upoznati nove ljude 😊😊

    ОдговориИзбриши
  3. Odavno nisi ništa objavljivala, ali s obzirom da si sad krenula u srednju ne čudi me, bila sam još gora. Volela bih da pročitam tvoje preporuke jer volimo isti žanr. Super post

    Milicaimp.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши